Olcsón is lehet külföldi diplomát szerezni - lapszemle

InfoRádió
2017. augusztus 28. 08:26
A Magyar Idők arról ír, az egészség, a biztonság és a magány enyhítése célja az ősszel induló országos Idősügyi Infokommunikációs programnak. A Magyar Nemzet arról ír, főként MSZP-sek vettek reszt az eredeti tervek szerint véleményformálóknak szervezett szegedi találkozón

A Magyar Idők arról ír, az egészség, a biztonság és a magány enyhítése célja az ősszel induló országos Idősügyi Infokommunikációs programnak, amely a társadalmunk egyik legnagyobb kihívása, az elöregedés okozta problémákra kíván megoldást nyújtani. A magány ellen számítógépes összeköttetést nyújtanak a világgal és a családtagokkal, az egészségért és biztonságért pedig vészjelző-állapotmérő karperecet adnak az időseknek.

A Magyar Nemzet arról ír, főként MSZP-sek vettek reszt az eredeti tervek szerint véleményformálóknak szervezett szegedi találkozón. A létszám és a résztvevők köre sem a tervek szerint alakult, és elmaradt a szakértői csapat bemutatása is. A lap szerint ugyanakkor úgy tűnik, mintha közeledne az MSZP-hez a találkozón is megjelent Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje.

A Világgazdaság cikke szerint a kisüzemi sörfőzdék az áfa mérséklését szeretnék elérni 2018 januárjától. Azt kérik, a csapolt sörrel hadd csatlakozzanak az éttermi fogyasztás áfájának csökkentéséhez, hogy a felszabaduló többletet technológia- és termékfejlesztésre fordíthassák.

A Portfolio arról ír, önmagában hatalmas érv az önkéntes nyugdíjpénztárak mellett, hogy éves szinten a befizetés arányában 20 százalékos adójóváírást vehetünk igénybe, 150 ezer forintos felső határig. Azonban komoly százezrek, milliók múlhatnak azon, hogy a legjobb pénztári megtakarítási formát válasszuk ki a számtalan ajánlat közül. A lap összeszedte, milyen költségek mellett, milyen hozamú pénztári portfóliókat érhetünk el a nyolc legnagyobb önkéntes nyugdíjpénztárnál.

A napi.hu cikke szerint a dízelmotorok jövője az őszi német választások utáni koalíciós tárgyalások egyik fő vitatémájává válhat. A zöldek például azon az állásponton vannak, hogy senkivel nem lesznek hajlandóak koalícióra lépni, aki nem kötelezi el magát a belsőégésű motorok kivezetése mellett.

A Pénzcentrum arról ír, olcsón is lehet külföldi diplomát szerezni, arra adnak tippeket, hogy lehet luxusösztöndíjat elcsípni. Szociális támogatás, sportösztöndíj, Erasmus – további tippek a honlapon.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Lapszemle 1
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Gazdasági lapszemle
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást