Bemutatkozott a gödöllői Bürgi polgármester asszony - hetilapszemle

Infostart
2017. március 9. 18:55
Akár 300 vállalkozás mehetne tőzsdére Magyarországon egy most induló új programmal – írta a Figyelő. Egy macska is megfigyelője a gödöllői polgármester pártalapítási terveinek – számolt be a Heti Válasz.

A Heti Válasz a hivatalát 1990 óta betöltő Gémesi Györggyel készített interjút. Gödöllő polgármestere dühös a Fideszre és a kormányra, ezért kezdeményezi a Józan Ész forradalmát, vagyis új párt alapítását.

Arról nem közölt többet, hogy kik lesznek a párttársai, utalt viszont arra, hogy több hozzá hasonló polgármester is van, aki idővel vállalja majd a nyilvánosságot.

Gémesi György azt ígéri: március 15-én tudhatnak meg többet kezdeményezéséről az állampolgárok.

A városvezető bemutatta Bürgi polgármester asszonyt is: az önálló Facebook-profillal és 1300 követővel rendelkező talált cicát, aki jó ideje már a polgármester állandó munkatársa.

A Figyelő arról ír, hogy a Budapesti Értéktőzsde a Londoni Tőzsde Csoportba tartozó ELITE-tel együttműködve vállalkozásfejlesztési programot indít. A program minden olyan vállalkozásnak érdekes lehet, amely komoly növekedési potenciállal bír és ehhez külső forrás felvételét fontolgatja.

A BÉT Kibocsátási Akvizíciók Igazgatóságának vezetője a lapnak azt mondta:

az új program kifejezetten a kis- és középvállalkozásokat célozza meg,

és bár 2012 óta működik egy ilyen program, a magyar vállalkozások számára most lesz először elérhető.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Bemutatkozott Gémesi György hivatali cicája a Heti Válaszban
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást