Jöhet egy orosz-magyar légitársaság? - hetilapszemle

Infostart
2016. november 10. 12:16
A Figyelő Nyikolaj Livencevvel, az Orosz Föderáció magyarországi kereskedelmi képviseletének vezetőjével készített interjút. A Heti Válasz azt írja, hogy a bőnyi rendőrgyilkos Győrkös Istvánnak orosz titkosszolgálati kapcsolatai is voltak.

A Figyelő Nyikolaj Livencevvel, az Orosz Föderáció magyarországi kereskedelmi képviseletének vezetőjével folytatott beszélgetésén felvetődött a kétoldalú kereskedelem rubelben és forintban való elszámolásának lehetősége. Konzultációk folynak egy orosz-magyar légitársaság megalakításáról is - olvasható a lapban.

A Heti Válasz azt írja, hogy a bőnyi rendőrgyilkos Győrkös Istvánnak orosz titkosszolgálati kapcsolatai is voltak. Moszkvát nem a marginális neonácik érdeklik, de katonásdizó szélsőségesek és dezinformációs honlapok a hazaihoz hasonlóan működnek Csehországban és Szlovákiában is - olvasható a lapban. De mi haszna kapcsolatot ápolni a bolhabokányit sem számító nyilas társasággal - teszi fel a kérdést a Heti Válasz szerzője. „Az oroszok profik - válaszolja egy forrása -, pontosan tisztában lehettek Győrkösék értékével. Nekik azonban minden jól jön, ami egy NATO és EU-tag országot destabilizálhat."


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Jöhet egy orosz-magyar légitársaság? - hetilapszemle
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást