Fidesz: a népszavazás az MSZP-nek is lehetőség

Infostart
2008. március 7. 12:51
A népszavazással az emberek visszaszerezhetik maguknak a demokráciát, véget vethetnek a hazugság politikájának és eltörölhetnek három értelmetlen sarcot - jelentette ki a Fidesz alelnöke. Varga Mihály hozzátette: az MSZP-nek lehetősége lesz egy új korszakot kezdeni.

Varga Mihály, a Fidesz alelnöke szerint a népszavazással az emberek visszaszerezhetik maguknak a demokráciát és eltörölhetnek három értelmetlen sarcot.

Az ellenzéki politikus úgy látja, egyre több jel mutat arra, hogy az MSZP fél a népszavazástól és retteg az eredménytől, a Fidesz azonban azt üzeni a szocialistáknak, hogy ne féljenek március 9-től, mert "semmilyen olyan dolog nem fog történni, amelytől ők tartanak".

Varga Mihály szerint a népszavazással lehetőség nyílik az MSZP számára, hogy korábbi politikájával szakítson, és egy új korszakot kezdjen, maga mögött hagyva az "őszödi beszéd árnyékát".

A Fidesz alelnöke a vasárnapi szavazás kapcsán arra kérte az embereket, hogy járjanak nyitott szemmel, és ha bármilyen szabálytalanságot tapasztalnak, akkor jelentsék be a Fidesz Új Demokrácia Központjánál, amely megteszi majd a szükséges lépéseket.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást