Megtalálták Dominik holttestét

Infostart
2007. október 16. 13:06
A rendőrség valószínűleg annak a kisfiúnak a maradványait találta meg Monor közelében, akiről az édesanya azt állította: augusztusban a Margitszigetről tűnt el. A rendőrség hivatalosan nem erősítette meg az információt.

Értesülések szerint hazudott a Margitszigetről eltűnt Dominik ügyében az édesanya. Az asszony nemrég újra vallomást tett a rendőrségen, amelyből kiderül, hogy a családi házban tartott harci kutyák marcangolták szét a gyereket.

A felelősségre vonástól félve az asszony elásta a gyerek maradványait. Az InfoRádió úgy tudja: a nyomozók feltételezhetően megtalálták a kisfiú maradványait.

Az országos rendőrfőkapitány még hétfőn a közszolgálati televízióban azt mondta: Dominik anyja új vallomást tett, amely alapján hamarosan lezárhatják az ügyet, mert a rendőrség közel jár az igazság kiderítéséhez.

Bencze József emlékeztetett arra is: létrehoztak egy körözési csoportot az eltűnt gyermekek felkutatására. Ez az egység foglalkozik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Emődről szeptemberben eltűnt kislány ügyével is.

A kisfiú még augusztus 3-án a Margitsziget Árpád híd alatti területéről tűnt el. Édesanyja állítása nyomán a rendőrök a Margitszigeten és a Dunában is keresték a kisfiút, majd - miután ellentmondásokat fedeztek fel az anya tanúvallomásában - a gyermek lakóhelye közelében is kutattak utána.

A kisfiú eltűnésének napján nyoma veszett az édesapának is, akit különböző bűncselekmények elkövetése miatt köröztek. A férfit később elfogták, szeptember eleje óta börtönben van.

A kisfiú holttestének megtalálásáról készült képriportunkat itt nézheti meg!