Káoszt okozott Budapesten a felborult teherautó - nézze meg!

Infostart
2007. augusztus 24. 12:42
Egy felborult teherautó okoz óriási dugót a Kacsóh Pongrác úti felüljárón. A járműből szivárgott az üzemanyag, ami további problémákat okozott - mondta el az InfoRádióban a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője. Molnár Péter szerint leghamarabb délután két óra körül indulhat újra teljes szélességében a forgalom az M3 bevezető szakaszán.

A Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádióban elmondta: az első hírekkel ellentétben az üzemanyagnak csak egy kis hányada folyt az útra, azt homokkal péntek dél környékére leszórták. A felborult teherautó tanksapkáját egy különleges anyaggal tömítették, a kicsöpögő üzemanyagot összegyűjtik.

Molnár Péter hozzátette: a tulajdonos úgy döntött, hogy saját hatáskörében állítja fel a teherautó, ehhez fél egykor érkezett meg a daru. A tűzoltók is a helyszínen maradnak, ellenőrizni, hogy nem kell-e beavatkozniuk.

Időközben a helyszínre érkezett a másik kamion is, amire átpakolják a rakományt.

A szóvivő szerint ha minden jól megy, akkor délután egy órára eltávolíthatják az útról az alvázat és a felépítményt, ám ezt követően a közterület-fenntartóknak még el kell távolítaniuk a kifolyt üzemanyagot.

Mindez azt jelenti, hogy legkorábban péntek délután két óra környékén indulhat meg a forgalom az M3-mas bevezető szakaszán a Kacsóh Pongrác úti felüljárónál.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóság szóvivõje
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást