A tészták között sem a legdrágább a legjobb

Infostart
2007. augusztus 16. 07:05
Spagettiket és más száraztésztákat tesztelt a Kosár című fogyasztóvédelmi újság. A korábbi vizsgálatokhoz hasonlóan most is bebizonyosodott, hogy nem feltétlenül a legdrágább termék a legjobb minőségű - mondta az InfoRádiónak a reklámmentes lap főszerkesztője.

Pavlovics Ágota kijelentette: a spagettik közül három bizonyult kiválónak, kettő jónak, és három közepesnek, míg három masnitészta között egy-egy kiváló, jó és közepes akadt.

Kiderült, hogy a spagettik között az egyik áruházlánc saját terméke a legjobb minőségű, miközben az áru csak 169 forintba kerül. A minőség szempontjából szinte ugyanilyen jól szerepelt egy neves márka terméke, amely azonban 275 forintért vásárolható meg.

A főszerkesztő elmondta azt is, hogy a fogyókúrázóknak érdemes durumtésztát fogyasztaniuk, mert ebben kevesebb energia és zsír van, mint a hagyományos fajtákban.

Hanganyag: Herczeg Zsolt


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást