Éjszakai ámokfutás Budapesten - képek

Infostart
2007. július 20. 08:12
Két rendőr és egy gyermek megsérült abban a balesetben, amely a fővárosban a Vajda Péter utca és a Könyves Kálmán körút kereszteződésében történt pénteken hajnalban - mondta el az InfoRádióban a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

Pénteken hajnali negyed kettőkor a fővárosban a Könyves Kálmán körúton a Kerepesi út felé tartó oldalon a közlekedési lámpa zöld jelzésére várt egy "mezőgazdasági járműszerelvény" és egy rendőrjárőr-autó.

Nem sokkal azután, hogy elindultak, nagy sebességgel a kereszteződésbe ért egy személyautó, amelyik hátulról előbb a mezőgazdasági járműnek, majd a rendőrautónak ütközött - mondta el az InfoRádióban a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

A személyautó ezután az útpadkára sodródott és kidöntött egy oszlopot, onnan a villamossínre csúszott, ahol megállt - tette hozzá Csillag Melinda.

Az ügyeletes szerint az autóban ülő két rendőr és egy eltűnés miatt körözött gyermek sérült meg könnyebben. Mindannyiukat kivizsgálásra kórházba szállították, majd kiengedték.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást