Steiner: Ki kell tiltani a kamionokat és a teherautókat Budapestről

Infostart
2007. július 19. 06:55
Már megszületett az elvi döntés az észak-budai kórházak összevonásáról - mondta az MSZP fővárosi frakcióvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. Steiner Pál kiemelte: a János, a Margit és a Budai gyermekkórházban megszüntetik a párhuzamos tevékenységeket, míg a gyógyítást összehangolják. Miután elkészül az M0-ás körgyűrű, ki kell tiltani Budapestről a kamionokat és a teherautókat - hangsúlyozta.

Már meghozták az elvi döntést a Fővárosi Közgyűlésben az észak-budai kórházak összevonásáról - mondta az MSZP fővárosi frakcióvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában.

Steiner Pál kiemelte: az elképzelések szerint a János, a Margit és a Budai gyermekkórházban megszüntetik a párhuzamos tevékenységeket, míg a gyógyítást összehangolják. A szolgáltatások összehangolásával jelentős működési költséget lehet megtakarítani - emelte ki az MSZP-s politikus.

Steiner Pál közölte, hogy a fővárosi Szent István és Szent László Kórház hónap elején történt összevonásával évi 300-400 millió forintos működési megtakarítást lehet elérni.

Az MSZP fővárosi frakcióvezetője hangsúlyozta: miután megépül az M0-ás körgyűrű, szigorú intézkedésekkel ki kell tiltani Budapestről a kamionokat és a teherautókat. Hozzátette: ez egy ciklusokon átívelő feladat.

Hanganyag: Ignáth Márk


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Steiner Pál 1. rész
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Steiner Pál 2. rész
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást