Fiatal Baloldal: Orbánnal is vesztettünk

Infostart
2007. április 18. 18:39
A Fiatal Baloldal elnöke szerint a labdarúgó-Európa-bajnokság ügyében a Fidelitas több vezetője által kiadott szöveg "a magyar belpolitika történelmének legszánalmasabb közleménye".

A Fidelitas közleménye a többi mellett azzal magyarázza a magyar-horvát pályázat kudarcát, hogy "Gyurcsány Ferenc neve Európában összeforrott a hazugság, a hiteltelenség és átverés politikájával".

A fiatal konzervatív politikusok - emlékeztetve a miniszterelnök balatonősződi beszédében elhangzottakra - azt írták: "Minden jólneveltségünk és udvariasságunk mellett is csak a klasszikust tudjuk idézni: Elkúrtad, Feri!"

A Fiatal Baloldal szerint a Fidelitas példát mutatott kisstílűségből. A Varga László által aláírt közlemény szerint a mostani volt a harmadik alkalom, amikor Magyarországnak nem sikerült elnyerni az Eb-rendezés jogát.

"Első alkalommal Orbán Viktor kormányzása alatt maradtunk alul a portugál pályázattal szemben. Mi nem találjuk, ezért kérjük a Fidelitast, küldje el az akkor kiadott, Ezt elkúrtad, Viki! című közleményüket. (Köszönjük.)" - áll a közleményben.