Hírzárlat a debreceni képviselő meggyilkolása ügyében

Infostart
2007. április 9. 10:26
Emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség a debreceni fideszes önkormányzati képviselő halála kapcsán. Az 58 éves asszonyt szombaton halva találták a lakásán.

Balla Irma halálát egy hozzátartozója jelentette a rendőrségen - mondta el az InfoRádióban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

Vezendi Jánosné hozzátette: a helyszínre érkező igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a nő halálát bántalmazás okozta. Az őrnagy azonban további részleteket nem árult el a gyilkossággal kapcsolatban, a nyomozás érdekeire hivatkozva.

A Havaria Press úgy tudja, hogy a politikus családja teljes hírzárlatot kért az ügy kivizsgálásáig.

Balla Irma a Bessenyei György Tanárképző Főiskolán matematika-fizika szakon végzett, majd a Kossuth Lajos Tudományegyetemen szerzett matematika szakos tanári diplomát. Ezt követően megszerezte a Műszaki Egyetem közoktatási vezető szakképesítését is. Előbb általános iskolai, majd középiskolai tanárként dolgozott. 1996 óta rokkantnyugdíjas.

1998 óta volt tagja a város képviselő-testületének. A jelenlegi ciklusban az önkormányzat oktatási, szociális valamint etikai bizottságában dolgozott. Két felnőtt gyermeke van.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást