Megszökött egy fogvatartott a fővárosban

Infostart
2007. március 1. 12:04
Megszökött a IV. kerületi bíróságról egy fogvatartott Budapesten - mondta el az InfoRádióban a BRFK szóvivője. Jármy Tibor hangsúlyozta: a rendőrség a városból kivezető utakon ellenőrzi az autókat, a tömegközlekedési eszközöket, valamint a pályaudvarokat.

Megszökött egy fogvatartott a IV. kerületi bíróságról 10 óra 45 perckor - ismertette Jármy Tibor. A BRFK szóvivője kifejtette: a lopás miatt előállított férfi a büntetés-végrehajtás őrizetéből szökött meg.

A szóvivő tudatta, hogy a fogvatartott nem vitte el az őr fegyverét, a szökés körülményeit pedig még vizsgálja a hatóság.

A budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese azonnal elrendelte a főváros zárását, amelyet időközben feloldott, de a rendőrség ezt követően is ellenőrzi a fővárosból kivezető utakat, a tömegközlekedési eszközöket, autókat, pályaudvarokat, valamint a férfi lehetséges feltételezett tartózkodási helyeit is átvizsgálja - mondta el Jármy Tibor. Hozzátette: a kialakuló forgalmi fennakadások miatt a BRFK megértést kér a lakosságtól.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Jármy Tibor, a BRFK szóvivõje
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást