Miből készül a baromfimájas? Sertésből!

Infostart
2007. január 15. 15:30
Érdemes elolvasni a kenőmájasok címkéjét. A Kosár című fogyasztóvédelmi magazin felméréséből ugyanis kiderül, hogy a legtöbb termékben sertésbőrke, sertéshús és sertészsír van. Még a baromfimájasokban is.

A folyóirat készítői 30 májast vagy kenőmájast vizsgáltak meg. A csomagolással egyiknél sem volt probléma, viszont szinte mindegyiknek kellemetlen szaga volt.

Mint azt a magazin főszerkesztője az InfoRádióban elmondta, ez a sertésbőrkének köszönhető, amelyet szinte minden termékbe beledolgoznak.

Pavlovics Ágota hangsúlyozta: érdemes elolvasni a termék csomagolásán feltüntetett összetevők listáját.

Sertészsír vagy sertésbőrke ugyanis szinte mindegyikben van, még a baromfimájasokban is.

KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást