Lendvai: azok közé tartozom, akik a békét féltik

Infostart
2006. október 6. 13:23
Az MSZP frakcióvezetője szerint igent kell mondani az új kezdetre, és nemet az ultimátumra, a zsarolásra. Lendvai Ildikó a miniszterelnökkel szembeni bizalmi szavazás vitájában azt mondta: a bizonytalanság által keltett kár nagyobb lehet, mint a megszorítások teljes összege.

Az MSZP frakcióvezetője arról beszélt: vannak, akik azért aggódnak, hogy a miniszterelnök távozását követelőknek van egy forgatókönyve, és vannak, akik attól félnek, hogy nincs.

Az előbbiek szerint nem véletlen, hogy egyszerre van az országban számos vidéki helyszínen, és a fővárosban is demonstráció, így esetleg úgy tűnhet, hogy a kormány nem képes fenntartani a rendet. Szerintük a demonstrálók célja nem a kormány, hanem az emberek megfélemlítése.

"Én azok közé tartozom, akik a békét féltik, de azért aggódnak, hogy nincs forgatókönyv, csak ugrás a sötétbe" - jelentette ki Lendvai Ildikó. Szerinte akik zavart keltenek, azok veszélyeztetik a békét, a magyar gazdaságot és a nemzeti vagyont. "A felelőtlen politizálás a kormányon ütne, de az embereket találta el" - tette hozzá.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást