Dávid: az MDF nemet mond a félrevezető taktikázásra

Infostart
2006. október 6. 13:47
Az MDF nemet mond Gyurcsány Ferenc félrevezető taktikázására - mondta a parlamentben az ellenzéki párt elnöke. Dávid Ibolya a miniszterelnökkel szembeni bizalmi szavazást megelőző vitában kijelentette: a kormányfő elvesztette hitelét és megsértette nemzetét.

Az elnök szerint a tömegpártok háborút indítottak a demokrácia ellen. Továbbra is ügyeskednek, és licitverseny zajlik közöttük, és önös érdekből vezérelt kétségbeesett harc a hatalomért. Kijelentette: amikor a kormány hazudott, a nagyobbik ellenzéki párt nagyobb hazugsággal válaszolt erre.

Dávid Ibolya azt mondta: Gyurcsány Ferenc becsapta a választókat, a válságból pedig félkész reformokkal és átgondolatlan megszorító intézkedésekkel akarja kivezetni.

Hangsúlyozta: a miniszterelnöknek le kell mondania, mert elvesztette hitelét és megsértette nemzetét. "Az MDF nemet mond Gyurcsány Ferenc félrevezető taktikázására" -tette hozzá.

Dávid Ibolya méltatlannak nevezte, hogy a parlamenti vitát, és az épület előtti demonstrációt éppen október 6-án tartják.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást