Vádemelés Ragyás Tóni gyilkosa ellen

Infostart
2006. október 3. 15:33
Vádemelést javasol a rendőrség az alvilágban Ragyás Tóniként ismert férfi gyilkosával és a gyilkos felbujtójával szemben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelt ügyek osztályának vezetője elmondta: a csoport tagjainak ezen kívül más további súlyos bűncselekmények elkövetése miatt is felelniük kell a bíróság előtt.

M. Róbert és 24 társa ellen javasolt vádemelést a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Az ügy háttere, hogy a rendőrségi nyomozás adatai szerint 2003. augusztus 27-én hajnali egy órakor J. János megölte az alvilágban Ragyás Tóniként ismert férfit - mondta el BRFK kiemelt ügyek osztályának vezetője az InfoRádióban.

Zsigmond Csaba közölte: a nyomozás során a BRFK nyomozói megállapították, hogy 2003. augusztus 17-én M. Róbert elmenekült Ragyás Tóni elől, és ez annyira sértette M. Róbertet, hogy megbízást adott Ragyás Tóni meggyilkolására.

A rendőrség M. Róbertet előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés bűntettével, mint felbujtót, a gépkocsit vezető L. Rafaelt ugyanezzel, mint bűnsegédet, J. János ugyanezzel a bűncselekménnyel, mint tettest gyanúsítja.

Zsigmond Csaba elmondta azt is: az elkövetőket 2006 júniusában fogták el, az eljárás során többen tettek beismerő vallomást. A BRFK az ügyet vádemelési javaslattal elküldte a Fővárosi Főügyészségnek.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást