A kerület, ahol az önkormányzati telkeken is parlagfű nő

Infostart
2006. szeptember 13. 19:54
Rákosszentmihály legfőbb problémája, hogy nincs igazi gazdája - vélekedik a XVI. kerületi Pártfüggetlenek Lokálpatrióta Szövetségének polgármesterjelöltje. Hargitai István szerint a kerületre egyszerre jellemző a filléreskedés és a nagyfokú pazarlás.

A kerület civil szervezeti azért fogtak össze, mert úgy gondolják: jobb gazdái lennének a XVI. kerületnek, mint a pártok - mondta az InfoRádióban Hargitai István, aki szerint jelenleg a nemtörődömség, illetve egyik oldalon a filléreskedés, másik oldalon a pazarlás jellemző a kerületre.

Hargitai István rögtön az önkormányzatnál kezdené a spórolást. "Teljességgel értelmetlen 3 alpolgármestert tartani, hat fizetett tanácsnok működik a testületben, akik semmiféle többletmunkát nem végeznek, a bizottságok száma túl nagy, a létszámuk pedig abnormálisan magas" - összegezte a XVI. kerületi Pártfüggetlenek Lokálpatrióta Szövetségének polgármester jelöltje.

Hargitai István véget vetne annak a gyakorlatnak is, hogy a polgármesteri hivatalban rendszeresen "lepattintják" az ügyintézők a lakosságot.

"Fejlődés volt, ez kétségtelen, de a beruházások minőségét nem ellenőrzik megfelelően. Az újonnan épült utak nemegyszer egy év alatt tönkrementek, és a vízelvezetések változatlanul nincsenek megoldva" - hangsúlyozta Hargitai István.

A XVI. kerületi Pártfüggetlenek Lokálpatrióta Szövetségének polgármesterjelöltje szerint számos apró dolog bosszantja a helyieket, például az, hogy nem egyszer az önkormányzati tulajdonú területeken is parlagfű van.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást