Gyurcsányt ismét kifütyülték

InfoRádió / MTI
2006. szeptember 7. 19:34
A közönség kifütyülte a miniszterelnököt Tiszafüreden, a csoport azt skandálta, hogy Gyurcsány Ferenc "hazug" és "hazaáruló". A város szocialista polgármesterjelöltje szerint nem a tiszafürediek a ludasak, hanem a Fidesz által felbérelt emberek.

A tiszafüredi Piactéren 400-500 ember várta a miniszterelnököt, aki a helyi szocialista jelöltnek kampányolt. 50-100 embert azonban folyamatosan bekiabált.

A miniszterelnöki vizit végül alig több mint negyedóra alatt véget ért, és elmaradt a piacon tervezett körséta is. Gyurcsány Ferenc a biztonsági emberek kíséretében beszállt az autójába, és elhagyta a települést.

Vadai Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője, a város szocialista polgármesterjelöltje az mondta: nem a tiszafüredi lakosok fütyültek és kiabáltak, hanem a Fidesz által felbérelt, a környező településekről odaszállított emberek. Õ ugyanis felismerte a karcagi és tiszaderzseni bekiabálókat.

Kijelentette: nem maradt el a körséta sem, Gyurcsány Ferenc miután elmondta beszédét, lement az emberek közzé és beszélt velük.