Katona szerint az MDF nélkül már nem lehet a fővárost irányítani

Infostart
2006. szeptember 3. 13:38
Szellőztetésre és megtisztulásra szorul a város mind a levegőt, mind a közéletet tekintve - mondta az InfoRádióban Katona Kálmán, az MDF főpolgármester-jelöltje.

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: annyit már elért kampánya során, hogy elkezdte a közösségi közlekedés fogalmát meghonosítani, most pedig már a riválisok is átvettek bizonyos elemeket.

Az Orbán-kormány közlekedési és vízügyi minisztere úgy fogalmazott, hogy ő jobban meg tudná valósítani ezeket az elképzeléseket, de nem esik neki rosszul, ha ötleteiről más jelöltek is beszélnek.

Az MDF főpolgármester-jelöltje az InfoRádióban azt mondta, hogy ha a meglévő 7-8 százalékos támogatottsághoz még 30-40 százalékot megszerez, akkor már "jól alakulnak a dolgok". Katona Kálmán kiemelte, hogy egyre többen tudnak indulásáról.

"Ha a város lakói olyan főpolgármestert választanak, aki 16 éve alapvető dolgokat nem valósított meg, akkor baj van" - jegyezte meg az ellenzéki politikus.

Az MDF főpolgármester-jelöltje szerint az már most biztos, hogy nélkülük nem lehet a jövőben a várost irányítani, és ez már önmagában fontos fejlemény lesz.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást