Nincs újabb gyanúsított Fenyő-ügyben

Infostart
2006. február 1. 09:22
A rendőrség cáfolja, hogy néhány hónapon belül újabb gyanúsítottakat nevezne meg a Fenyő-gyilkosság ügyében. Az InfoRádió korábban úgy értesült, hogy több embert is meggyanúsíthat a rendőrség.

Az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője, Garamvölgyi László az InfoRádió 112 című műsorában azt mondta: a feltételezett felbujtókra eddig szinte semmit nem sikerült rábizonyítani.

Az InfoRádió korábban olyan információt kapott, hogy várhatóan több embert is meggyanúsít a rendőrség Fenyő János meggyilkolásával összefüggésben. A rendőrség akkor részleteket nem közölt. Csak annyit sikerült megtudni, hogy az elkövető és a megbízó még szabadlábon van.

A HVG nyilvánosságra hozta annak a dokumentumfilmnek a részleteit, amelyben az 1998-ban meggyilkolt Fenyő János azóta már elhunyt bizalmasa beszél a médiavállalkozó ellen elkövetett merénylet előzményeiről.

A filmben Perczel Tamás azt mondja, hogy a médiacézár „nyilvános magánháborúkat” folytatott, amelyeket képtelen volt befejezni. A pszichológus szerint ilyen volt a Gyárfás Tamás üzletemberrel folytatott vitája is.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást